Ζωντανο chat με γυναικες και ζευγαρια

Fashion Show

Free Web Cam Chat Room

Get your own Chat Box! Go Large!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

...

..

Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΓΑΣ...(ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!)(PHOTOS)

Η Λατρεία της Ρώγας...(όσοι πιστοι προσέλθετε!!!)(SEXY PHOTOS)

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ANISTON ΟΙ ΡΩΓΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΗΤΕΣ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ... ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΒΟΗΘΗΜΑ;...

Ρώγες... ένα από τα πιο σεξουαλικά σημεία στο σώμα των γυναικών, τις οποίες οι άντρες λατρεύουν να βλέπουνστητές,σκληρές και ερεθισμένες.

Αυτή η λατρεία στο γυναικείο στήθος γενικότερα και στις θηλές ειδικότερα παραπέμπει στη φροϋδική ανάλυση για τη σχέση του άντρα με το στήθος ως σεξουαλικό σύμβολο και το θηλασμό.

Η μόδα από την πλευρά της, κατά καιρούς, έχει κάνει το παν για να ευχαριστήσει τα αντρικά βλέμματα (π.χnipples bras).

Το τελευταίο διάστημα στο Hollywood (κατεξοχήν promoter νέων τάσεων) κυκλοφορεί η μόδα των pokies ήbodyperks ή nipplets ή με απλά λόγια οι ψεύτικες ρώγες.

Αυτά τα πονηρά γυναικεία gadgets είναι σιλικονάτες ρώγες που μπαίνουν μέσα από το σουτιέν και δημιουργούν την εντύπωση της φυσικής ερεθισμένης ρώγας...

Οι κακές γλώσσες λένε ότι αρκετές σταρ είναι φαν του «natural» look, όπως η Jennifer Aniston, ηJessica Alba, η Victoria Beckham και η Elizabeth Hurley.

Πως είναι δυνατόν ας πούμε σε κάθε παπαράτσι-φωτογραφία της Aniston οι ρώγες της να είναι απίστευτα στητές, σκληρές και να κάνουν... μπαμ από μακριά αν δεν χρησιμοποιεί κάποιο βοήθημα;

Πάντως με ή χωρίς ψεύτικες ρώγες οι φωτογραφίες αυτές έχουν δώσει στην Jennifer το προσωνύμιο: Queen of nipples!

Φαίνεται λοιπόν πως η εποχή με το τρίψιμο με παγάκια στο επίμαχο σημείο έχει περάσει και βαδίζουμε σε πιό βιομηχανοποιημένες λύσεις οι οποίες έχουν όμως το ρίσκο τους. Παραδείγματος χάρη δεν γνωρίζουμε κατά πόσο σταθερά είναι τα pokies.

Αν και υπάρχει ο κίνδυνος να γλιστρήσει η σιλικονάτη ρώγα οι σταρ που τα εμπιστεύονται επιλέγουν με αυτόν τον τρόπο μια πιό αθώα version του λεγόμενου «nipple slipping». Δηλαδή να δείξουν «κατά λάθος» τις θηλές τους στις κάμερες και στους φωτογράφους ή να φορέσουν ένα λευκό μπλουζάκι χωρίς σουτιέν η ένα see-through φόρεμα.

Η λύση των pokies προσφέρει στις διάσημες τον τρόπο ώστε να δείξουν τις ποθητές ρώγες «τους», να φοράνε σουτιέν για να έχουν στητό στήθος και να προκαλούν χωρίς να αποκαλύπτουν.


Posted by Ανώνυμος on 12:30 π.μ.. Filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΓΑΣ...(ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!!!)(PHOTOS)

Leave comment

Recent Entries

Recent Comments

Photo Gallery

.